Actueel

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


Cursus Valpreventie en Valtraining


Cursus Valpreventie en Valtraining

shared a status
1 week geleden

Blijf niet te lang doorlopen met uw klacht! En u heeft geen verwijzing nodig om bij ons terecht te kunnen!

56 procent van de Nederlanders wacht minstens enkele weken voordat zij met fysieke klachten contact opnemen met de fysiotherapeut.

Dat blijkt uit het onderzoek Fysiotherapie onder ruim duizend Nederlanders, uitgevoerd door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

34 procent wacht enkele weken tot een maand voordat zij de fysiotherapeut bezoeken. 22 procent loopt een maand of langer door met klachten of besluit uiteindelijk geen contact op te nemen.

Als voornaamste reden hiervoor geven de respondenten aan dat ze hopen dat de klachten vanzelf overgaan. Anderen bezoeken liever eerst de huisarts of vrezen voor mogelijk hoge kosten die een bezoek aan de fysiotherapeut met zich kan meebrengen.

Ook weet een groot deel van de Nederlanders niet hoe zij bij de fysiotherapeut terechtkomen. 53 procent denkt dat zij hiervoor eerst een verwijzing nodig hebben van de huisarts, hoewel dit in Nederland niet nodig is. Ook denkt 34 procent dat fysiotherapie onder het eigen risico valt.

shared a photo
3 maanden geleden

Wammes Fysiotherapie wenst u graag:

shared a status
4 maanden geleden


Interessant! Onze oefenzaal maar eens opnieuw inrichten 🤔

shared a status
7 maanden geleden

Bij ons staat de airco aan!

shared a video
7 maanden geleden

Deze video geeft weer wat er kan gebeuren bij een "Frozen shoulder" (ernstige bewegingsbeperking van de schouder door een ontsteking van het gewrichtskapsel). Spiercontracties zijn onder narcose uitgeschakeld, waardoor de beweeglijkheid van de schouder fors toeneemt!

Is de ontsteking van het kapsel wel de enige factor die een rol speelt bij deze aandoening? Bij Wammes Fysiotherapie weten we uit ervaring dat ook spieren een rol spelen bij veel klachten. Wij nemen bij Wammes Fysiotherapie deze component altijd mee in het behandelplan. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen vanuit onze specifieke werkwijze. Op onze site leest u hier ook meer over: https://www.wammesfysiotherapie.nl/fysiotherapie/specifieke-werkwijze/


Cursus “symptomatisch perifeer artieel vaatlijden”

shared a photo
8 maanden geleden

Zegt het voort!

shared a link
9 maanden geleden

Ook Wammes Fysiotherapie is nu AVG-proof dus in onze praktijk wordt zorgvuldig met uw medische persoonsgegevens omgegaan. Meer weten? Klik op de link voor onze privacy policy; https://www.wammesfysiotherapie.nl/de-praktijk/privacy-policy/

shared a photo
1 jaar geleden

Voor onze klanten die geen aanvullende verzekering hebben;
Vanaf vandaag kunt u na iedere behandeling naast contant ook met PIN betalen. Dus...pinnen? ja graag!


Breaking news !

shared a status
1 jaar geleden

Heeft u doordeweeks weinig tijd om naar de fysiotherapeut te gaan of heeft u in het weekend acute klachten waar u het liefst direct aan wordt geholpen? Vanaf heden is Wammes Fysiotherapie op zaterdag geopend van 08:30-14:00 uur.

shared a video
1 jaar geleden

Wammes Fysiotherapie wenst iedereen prettige kerstdagen en een gezond en sportief 2018!

shared a link
1 jaar geleden

Vergoeding fysiotherapie in 2018: de belangrijkste informatie

De komende weken zullen zorgverzekeraars hun premies en vergoeding voor 2018 bekendmaken. Dat moeten ze uiterlijk op 12 november doen. De kans is groot dat er iets aan je zorgverzekering verandert als het om de vergoeding van fysiotherapie gaat.

Op de website van Independer vind je een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars.
Vanaf 12 november zie je daar welke zorgverzekeraars in 2018 gecontracteerd zijn:
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapeut/wammes-fysiotherapie

Heb je een aandoening die op de chronische lijst staat? Dan krijg je fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed vanaf de 21ste behandeling. In andere gevallen heb je een aanvullende verzekering nodig. Je kunt dat terugvinden in onderstaand overzicht. Ook daarvoor geldt dat je vanaf 12 november ziet wat de vergoedingen in 2018 zijn. Zo kun je op tijd zien of je ook volgend jaar nog goed zit.
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx

In bepaalde situaties zijn de kosten van fysiotherapie aftrekbaar. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Meer informatie daarover staat op de website van de Belastingdienst.

Bron: Independer

shared a link
1 jaar geleden

Ook dit jaar verzorgt Wammes Fysiotherapie samen met Dorpshuis Fort Vreeswijk, Buurtzorg, Algemene Hulpdienst en Repaircafé de Rollator APK!

shared a photo
1 jaar geleden

De meiden van VSV Vreeswijk MO15-1 stomen door: afgelopen weekend zijn de meiden weer eerste geworden van hun poule tijdens het jaarlijks meidentoernooi van C.O.V. Desto, de DESTO DIVA'S CUP! Gefeliciteerd meiden!