De praktijk

Fysiotherapie in Nieuwegein

Wammes Fysiotherapie Nieuwegein heeft een vestiging gelegen aan de Handelskade 24A en een vestiging gelegen binnen Huisartspraktijk Vreeswijk aan Fort Vreeswijk 1A. Beide vestigingen zijn voor fietsers, auto’s en voetgangers gemakkelijk te bereiken.

Wammes Fysiotherapie Nieuwegein Vreeswijk, ook voor Houten en Vianen vanwege de korte afstand van afslag 28 van de A27. Voor het verhelpen van onder andere rugklachten, knieklachten, nekklachten en schouderklachten, of bijvoorbeeld voor fysiotherapie bij revalidatie van een sportblessure of operatie van een nieuwe knie of nieuwe heup. Wilt u preventieve fysiotherapie van onze Cesar oefentherapeut? Geen probleem, maak gerust een afspraak. Uw Fysiotherapeut in Nieuwegein!

Mocht er sprake zijn van een klacht die niet of niet volledig op te lossen is door fysiotherapie, dan beschikt Wammes Fysiotherapie over een doorverwijsnetwerk voor andere medische interventies.

CKR registratie (centraal kwaliteitsregister KNGF)

De medewerkers voldoen aan de eisen voor inschrijving in het CKR. De eisen die hier voor gelden hebben te maken met bijscholing, vakoverleg en praktijkervaring.
De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars zorgcontracten afgesloten over de kwaliteit van zorg en vergoedingen.

 

Vestiging Handelskade Nieuwegein

Wammes Fysiotherapie Nieuwegein Vreeswijk, ook voor Houten en Vianen vanwege de korte afstand van afslag 28 van de A27. Voor het verhelpen van onder andere rugklachten, knieklachten, nekklachten en schouderklachten. Of bijvoorbeeld voor fysiotherapie bij revalidatie van een sportblessure of operatie van een nieuwe knie of nieuwe heup. Uw Fysiotherapeut in Nieuwegein!

Meer over vestiging handelskade nieuwegein

Vestiging Huisartsenpraktijk Vreeswijk

De vestiging in Huisartsenpraktijk Vreeswijk is ontstaan vanuit de gedachte om dichter bij de mensen in het dorp Vreeswijk fysiotherapie aan te bieden, met name de ouderen. Daarnaast is het voor fysiotherapeut, huisarts en patiënt prettig om korte communicatielijnen te hebben voor onderling onderweg en eventuele doorverwijzingen. Belangrijk om te weten is dat niet alleen patiënten van de betreffende huisarts hier kunnen worden behandeld, maar ook mensen van buitenaf.

Meer over vestiging huisartsenpraktijk vreeswijk