Cesar Oefentherapie

Oefentherapie Cesar

Bij Wammes Fysiotherapie kunt u ook terecht voor Oefentherapie Cesar. De cesar oefentherapeut is uw specialist wanneer uw klachten voortkomen vanuit een ongezond beweeggedrag. De cesar oefentherapeut helpt je met het in kaart brengen van je beweeggedrag. Door het ongezonde beweeggedrag ten goede aan te passen worden blessures en klachten voorkomen en verholpen.

Binnen Wammes Fysiotherapie heeft de cesar oefentherapeut een belangrijke taak op het vlak van preventie en behandeling. Je lichaamshouding en manier van bewegen spelen een grote rol in het wel of niet klachten vrij door het leven gaan. Door samen met de oefentherapeut de alledaagse activiteiten te bekijken en te analyseren, vindt je de oorzaak van de klacht en zorg je preventief dat het risico kleiner wordt de klachten terug komen. Daarbij kijkt de oefentherapeut niet alleen naar je klacht, maar naar het totaal functioneren van heel je lichaam.

Kijk voor meer informatie over cesar oefentherapie op oefentherapie.nl.

Binnen Wammes Fysiotherapie is Nan de Munnik uw Oefentherapeut Cesar. Heeft u klachten en denkt u dat Cesar Therapie u kan helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contactĀ met ons op.