Wouter Wammes

Wouter Wammes Uw fysiotherapeut

Bent u op zoek naar een fysio in Nieuwegein of in de buurt van Houten en Vianen? Dan vindt u het waarschijnlijk fijn als u alvast weet wie uw fysiotherapeut zal zijn. Daarom stel ik mij graag even voor…

Mijn naam is Wouter Wammes (42 jaar) en ik ben de praktijkeigenaar van Wammes Fysiotherapie. Vanaf jongs af aan was ik druk in de weer met verschillende sporten en verbrede mijn kennis op dit gebied door veel te lezen over sport en het menselijk lichaam. Vanuit deze interesse ontstond mijn keuze voor het vak fysiotherapie. Tijdens mijn studie (Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan) ben ik gaan werken in health centers als fitnessinstructeur en sportmasseur om vast mijn ervaring op te doen.
Na mijn afstuderen had ik het voornemen om een eigen praktijk te gaan op zetten. Na vier jaar een ruime ervaring in de fysiotherapie te hebben opgedaan op het gebied van allerlei klachten als alledaagse beperkingen, sportrevalidatie en neurologische aandoeningen, besloot ik om me te gaan oriënteren op het opzetten van een vrijgevestigde fysiotherapie praktijk.
Vanaf april 2012 zijn vervolgens de deuren geopend aan de Handelskade te Nieuwegein.

Mijn interesses begeven zich ook op gebied van de psyché in relatie tot het lichamelijk functioneren en zie een uitdaging in het bewust maken van processen en patronen die kunnen meespelen bij een lichamelijke klacht.

Specialisaties Wouter:

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • Gecertificeerd Mulligan Concept Therapeut
  • Dry Needling therapie
  • Aangesloten bij Chronisch Zorgnet specialisatie Etalagebenen (claudicatio intermittens)

BIG registratienummer: 79911045704

wouter@wammesfysiotherapie.nl